FolieFixx | Over ons
15342
page,page-id-15342,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Over ons

dit is wie wij zijn

Wat ooit in de jaren 90 begon als hobby is uitgegroeid tot een waar beroep. het begon allemaal met verduisterende folies aan te brengen op eigen wagens. Al snel kwamen aanvragen binnen van her en der. De groei bleef aanhouden waarna we besloten hebben om er een full-time betrekking van te maken.

Door de expertise met het tinten van ruiten hebben we ons dienstenaanbod geleidelijk aan uitgebreid met carwrapping, glasfolies plaatsen op ramen, raamdecoratie, belettering en whiteboard folies.

Met onze jarenlange ervaring in de autosector werkzaam als mechanieker bij de merken BMW, Ford, VW-Skoda en Audi aarzelen wij niet bij een moeilijke klus indien er ramen gedemonteerd moeten worden. Demonteren van deurpanelen of ramen van de wagen is voor ons geen probleem.

FolieFixx Window tinting

testimonials

FolieFixx Garage
FolieFixx materials used

onze werkwijze

Wij werken uitsluitend met de professionele merken Suntek, 3M, Hexis, Arlon, S.o.t.t. en Sungard. In onze geavanceerde werkplaats zijn wij voorzien van modern professioneel gereedschap en installatie materiaal.

FolieFixx werkt samen met verschillende grote automerken en garages wat betreft onze dienst ruiten tinten. Ook voor onze diensten glasfolie plaatsten, raam decoratie en belettering werken wij samen met diverse ramenfirma’s.

Kortom bij ons is vakwerk gegarandeerd door onze perfectionistische ingesteldheid en jarenlange ervaring. Jaarlijks volgen wij cursussen en trainingen gegeven door onze huismerken.

Door onze perfectionistische ingesteldheid en jarenlange ervaring is kwaliteit gegarandeerd!